- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Salade de légumes chauds et burrata
Salade de légumes chauds et burrata
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Burrata
200 g Lards coupés
1 Brocoli
400 g Haricots verts
500 g Asperges vertes
4 Poignees d amandes effilées
5 cl De creme
1 Oignon rouge
Bereiding
Stap 1 /4
Cuire les légumes verts uns par uns à la vapeur selon les consignes du cookeo
Stap 2 /4
Faire rigoler les lardons 3 à 4 minutes. Gardez la graisse de cuisson
Stap 3 /4
Trancher l'oignon rouge en fines lamelles. Disposer les légumes verts, les lardons et la crème. Parsemer d'amandes effilées Déposer la burrata par dessus. Saler et poivrer à votre goût
Stap 4 /4
Mettre au four à 180 degrés pendant 3 à 4 minutes le temps que la burrata fonde légèrement. Déguster avec du pain si vous le souhaitez







