- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rôti de veau Mojito
Rôti de veau Mojito
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
650 g Rôti de veau (diamètre 7 cm environ, bardé)
2 càs Huile végétale
10 cl Rhum vieux
7 cl Fond de veau
1 Oignon(s) blanc(s) pelé(s) et émincé(s)
2 càc Sucre
80 g Crème fraîche épaisse
20 feuille Menthe fraîche, lavée et hachée finement
Sel, poivre
1 zeste Citron vert
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Hacher l'oignon
Stap 3 /7
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 4 /7
Colorer le rôti 2 min par face. Retirer. Ajouter le rhum, le sucre et l'oignon. Gratter les sucs. Laisser évaporer l'alcool.
Stap 5 /7
Remettre le rôti. Verser le fond de veau. Ajouter le zeste de citron vert. Saler et poivrer.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Ajouter la crème et la menthe. (Bien cuit : garder au chaud 5 à 10 min)






