- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rognons de génisse Bercy
Rognons de génisse Bercy
- Totale tijd 22min
- 10min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
350 g Rognons
20 g Beurre
250 g Champignons entiers en boîte
1.2 Echalotte
1 càs Concentré de tomate (du ketchup peut aller)
1 càs Farine
75 ml Vin blanc sec
75 ml D'eau
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Si le rognon n'a pas été préparé par votre boucher, enlever la peau qui l'entoure, ainsi que les petits canaux a l'intérieur. Couper le rognon en gros dés et hâchez l'échalotte. Égoutter la boîte de champignons.
Stap 2 /4
Mettre le beurre a fondre. Ajouter les rognons les faire dorer de toutes parts. Ajouter l'échalotte et la bas je. Mélanger. Ajouter la tomate concentrée, sel et poivre. Mélanger de nouveau.
Stap 3 /4
Ajouter les champignons, le vin blanc (faire bouillir pour en retirer l'acidité) et l'eau. Remuer et rectifier l'assaisonnement si nécessaire.
Stap 4 /4
Mettre cuisson sous pression pendant 12 min.


