- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz venere alla putanesca
Riz venere alla putanesca
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
130 g Riz vénéré
50 g Bouillon de légumes (ou eau salée)
1 Gousses d'ail pelées, dégermées et hachées
250 g Tomates en grappe coupées en 8
25 g Olives noires dénoyautées hachées
8 Anchois au sel rincés hachés
1 cs Câpres au vinaigre
1 Pointe de couteaux de pâte de piment rouge
2 cs Persil lavé et haché
Sel, poivre et huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
Préparer les ingrédients
Stap 2 /4
Placer tous les ingrédients dans la cuve sauf l'huile d'olive et le persil.
Stap 3 /4
Temps de cuisson : 14 min.
Stap 4 /4
Si besoin, égoutter. Ajouter le persil et un filet d'huile.





