- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz venere alla putanesca
Riz venere alla putanesca
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Riz vénéré
150 g Bouillon de légumes (ou eau salée)
3 gousse Ail pelées, dégermées et hachées
750 g Tomates en grappe coupées en 8
75 g Olives noires dénoyautées hachées
25 Anchois au sel rincés hachés
3 càs Câpres au vinaigre
3 Pointe de couteaux de pâte de piment rouge
1 verre Persil lavé et haché
Sel, poivre et huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients
Stap 2 /6
Hacher l'ail
Stap 3 /6
Hacher le persil
Stap 4 /6
Placer tous les ingrédients dans la cuve sauf l'huile d'olive et le persil.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
Si besoin, égoutter. Ajouter le persil et un filet d'huile.






