- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz & suprême de poulet et sa sauce champignons épinard pomme de terre crème
Riz & suprême de poulet et sa sauce champignons épinard pomme de terre crème
- Totale tijd 48min
- 10min
Voorbereidingstijd - 38min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
300 g Riz
2 Escalope de poulet
3 Pomme de terre
2 Gousse d’ail
1 Oignon
3 Poignée d’épinards
25 cl Crème fraîche liquide
3 Champignons
3 càc De fond de veau
200 ml D’eau
1 càc Beurre
1 càc Paprika curry curcuma
Bereiding
Stap 1 /5
Émincez vos oignons coupez vos épinards vos pommes de terre en petits dés vos champignons et les gousses d’ails
Stap 2 /5
Faites revenir vos ingrédients avec un peu de beurre pour les épices: sel poivre un peu de curcuma curry et paprika
Stap 3 /5
Ajoutez l’eau et le fond de veau
Stap 4 /5
Ajoutez la crème faites mijoter 15minutes. C’est prêt!
Stap 5 /5
Faites cuires votre riz à part.








