- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz crevette creme curry
Riz crevette creme curry
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Petites crevettes
1 Courgette
6 Aiguillettes de poulets
130 g Riz basmati
2 Ail
3 càc Curry
2 càs Creme fraiche
Poivre
Huile
300 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /8
Allumer votre cookeo en mode dorer et verser une dose d'huile
Stap 2 /8
Ajouter l'ail écrasé à l'aide d'un presse ail
Stap 3 /8
Ajouter les crevettes et laisser dorer 2, 3 min. Moins si vous sentez que ça roussit
Stap 4 /8
Ajouter la courgette, coupée en dés, ou comme pour moi en tranches fines
Stap 5 /8
Ajouter le poulet après l'avoir couper en morceaux Laisser dorer encore quelques minutes
Stap 6 /8
Verser le riz basmati et l'eau Mettre en cuisson sous pression 11min
Stap 7 /8
Pendant ce temps dans une casserole mélanger la crème fraîche avec le curry pour faire votre sauce.
Stap 8 /8
C'est prêt







