- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz courgettes chipolatas
Riz courgettes chipolatas
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g De riz basmati
2 Courgettes
8 Chipolatas nature ou aux herbes
3 càs De crème fraiche
2 Knorr secret d'arôme ail/persil
1 Gros oignon
5 Toastinette croque monsieur
60 ml D'eau
500 g De carrotes coupés en rondelles surgelés
Bereiding
Stap 1 /4
Émincé l'oignon en lamelles et coupez les chipolatas en rondelles. Épluchez et coupez les courgettes en rondelles et recouper la rondelles en deux.
Stap 2 /4
Faire dorer l'oignon et les chipolatas.
Stap 3 /4
Une fois l'oignon et les chipolatas cuits, rajoutez les courgettes, le riz, l'eau, les 2 Knorr et les carottes.
Stap 4 /4
Une fois que la cuisson sous pression est terminée rajoutez la crème fraîche et le fromage. Laissé fondre le tout en mode maintien au chaud pendant environ 5 minutes. Assaisonnez a votre convenance. Assaisonnez a votre convenance






