- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz biryani
Riz biryani
- Totale tijd 25min
- 18min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
300 g Riz basmati soigneusement rincé à l'eau froide
2 pincée Safran en poudre
4.5 càs Mélange d'épices indiennes
30 g Pistaches décortiquées
3 càs Huile d'arachide
300 g Aubergine lavée et coupée en petits cubes
1.5 Oignon rouge pelé et ciselé
225 g Haricots verts lavés et coupés en trois
150 g Petits pois surgelés
60 g Raisins secs
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Peler et ciseler l'oignon rouge.
Stap 3 /8
Tailler les aubergines en cubes.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Ajouter les épices et l'aubergine. Dorer 5 min. Ajouter l'oignon, les haricots, les raisins et les petits pois. Cuire 2 min. Saler.
Stap 6 /8
Débarrasser. Verser le riz dans la cuve avec le double de son poids en eau. Ajouter le safran. Saler.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Ajouter les légumes cuits et les pistaches. Mélanger. Servir avec viande ou poisson.