- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz basmati aux poivrons et artichauts
Riz basmati aux poivrons et artichauts
- Totale tijd 16min
- 5min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g Riz basmati
3 Poivrons rouges
200 g Fonds d'artichauts
1 Oignon
2 Gousses d'ail
1 càs Huile d'olive
10 g Sachet épices Paella Ducros
450 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer l'oignon et couper l'ail en petits morceaux. Couper les poivrons en lanières.
Stap 2 /4
Mode dorer, ajouter l'huile d'olive, l'ail et l'oignon coupés.
Stap 3 /4
À la fin du préchauffage, ajouter les légumes. Dorer 3-4 minutes. J'ai utilisé des artichauts surgelés.
Stap 4 /4
Arrêter le mode dorer. Ajouter le riz, les épices et l'eau. Cuisson sous pression 7 min.






