- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz basmati aux courgettes et poireaux
Riz basmati aux courgettes et poireaux
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Blancs de poireaux
3 Courgettes
200 g Riz basmati
450 ml Eau
1 Oignon
2 Gousses d'ail
1 càs Huile d'olive
Épices au choix
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer l'oignon, l'ail, couper les blancs de poireaux en rondelles et les courgettes en cubes.
Stap 2 /4
Mode dorer, mettre l'huile dans la cuve, l'ail et l’oignon.
Stap 3 /4
Quand le préchauffage est terminé, rajouter les poireaux et les courgettes. Laisser dorer 2-3 minutes en mélangeant.
Stap 4 /4
Arrêter le mode dorer, ajouter le riz, l'eau et les épices de votre choix. Mode cuisson sous pression 10 minutes.






