- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto viande hachée épinard poivron
Risotto viande hachée épinard poivron
- Totale tijd 30min
- 20min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
200 g Risotto
400 g Viande hachée melange
500 ml Eau
1 Poivron
200 g Epinard
1 pincée Curry
1 Cube poule
4 càs Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /4
Faites revenir votre viande hachée avec un peu d’huile pendant 5 min et mélanger de temps en temps
Stap 2 /4
Y rajouter le poivron et l’épinard, mélanger et laisser en dorage encore 1 min
Stap 3 /4
Rajouter le risotto, l’eau, le bouillon poule émietté, le curry (selon vos habitudes de d’assaisonnement) et mettez sous pression 11 min
Stap 4 /4
Rajouter la crème fraîche (moi je mets de la crème riz cuisine en général)mélangez et laisser en mode maintien au chaud 1 min





