- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto thon épinard
Risotto thon épinard
- Totale tijd 9min
- 3min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
100 g Riz arborio
300 g Epinard surgelés
1 Boite de thon
1 Oignon
1 Echalotte
280 ml Eau
1 Bouillon cube
1 Yaourt grec
2 càs Jus de citron
1 pincée Poivre
50 g Parmesan
Bereiding
Stap 1 /3
Faites dorer l'oignon, l'échalotte et le riz dans un peu d'huile d'olive pendant 3 min
Stap 2 /3
Ajoutez l'eau, le bouillon, les épinards et poivrez, cuire sous pression 6 minutes.
Stap 3 /3
Vérifiez la cuisson du riz, si nécessaire prolonger. Puis ajoutez le thon, le yaourt, le parmesan et le citron avant de bien mélanger.


