- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto Poulet Tomate
Risotto Poulet Tomate
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 càs huile d'olive
1 Oignon
2 Gousses d'ail
500 g aiguillettes de poulet
350 g De riz
0.5 l Eau
1 Cube de volaille
Sel
Poivre
Parmesan
1 Boite de tomates entières pelées
10 cl De crème
Bereiding
Stap 1 /6
Démarrez le Cookeo en mode cuisson manuelle "dorer". Mettre l'huile d'olive dans la cuve.
Stap 2 /6
Emincer l'oignon et l'ail et les verser dans l'huile.
Stap 3 /6
Émincer les aiguillettes de poulet en petit cube. Une fois les oignons translucides les verser dans la cuve pour les faire légèrement dorer.
Stap 4 /6
Une fois le poulet doré, verser le riz dans la cuve pour le faire devenir translucide.
Stap 5 /6
Ajouter les tomates, l'eau et le bouillon cube. Salez et poivrer. Passez en mode cuisson sous pression pour 10min.
Stap 6 /6
Ajouter la crème et le parmesan. Bien mélanger. C'est prêt !







