- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poivron courgette
Risotto poivron courgette
- Totale tijd 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
240 g Riz à risotto
1 Courgette
2 Poivrons
0.5 Oignon
1 Tomate séchée
1 càs Huile d'olive
10 cl Vin blanc
30 cl Eau
1 Cube bouillon
Parmesan
Bereiding
Stap 1 /5
Émincer l'oignon Couper en dés la courgette, les poivrons et la tomate séchée
Stap 2 /5
En mode dorer, ajouter l'huile avec les oignons. Ajouter les dés de poivons et de courgettes. Dorer 3 min
Stap 3 /5
Ajouter le riz et laisser dorer jusqu'à ce qu'il soit translucide
Stap 4 /5
Déglacer avec le vin blanc. Ajouter l'eau, le bouillon cube, la tomate séchée. Mettre à cuire sous pression pendant 11 min
Stap 5 /5
À la fin de la cuisson, ajouter du parmesan râpé sur le risotto suivant votre goût