- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto petits pois menthe
Risotto petits pois menthe
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
300 g Riz arborio pour risotto
90 g Oignons
3 càs Huile d'olive
60 cl Eau
9 cl Vin blanc
180 g Petits pois surgelés
3 càs Mascarpone
3 càs Parmesan râpé
Sel et poivre
15 Feuilles de menthe fraîches ciselées
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Emincer les oignons.
Stap 3 /8
Ciseler la menthe.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Ajouter le riz et l'oignon. Mélanger jusqu'à nacrer le riz.
Stap 6 /8
Ajouter l'eau, le vin blanc et les petits pois. Assaisonner.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression : 6 min
Stap 8 /8
Ajouter mascarpone + menthe.Mélanger.Servir avec parmesan







