- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto noix de st Jacques avec corail
Risotto noix de st Jacques avec corail
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 2min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Noix de st Jacques
300 g Riz à risotto
30 g Beurre
2 càs Crème liquide
400 ml Eau
20 ml Vin blanc
1 Oignon blanc
1 Gousse d’ail
1 pincée Poivre
1 Cube de volaille
Parmesan
Bereiding
Stap 1 /6
Faire revenir les noix de st Jacques avec le beurre en mode doré
Stap 2 /6
Réserver les noix de st Jacques et faire revenir l’oignon et l’ail et le déglacer au vin blanc
Stap 3 /6
Ajouter le riz et le faire blanchir
Stap 4 /6
Ajouter l’eau, le poivre et le cube de volaille émietté
Stap 5 /6
Mettre cuisson sous pression 4 minutes
Stap 6 /6
Ajouter la crème et le parmesan en mode mijoté







