- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto lard, chorizo, moules
Risotto lard, chorizo, moules
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
300 g Lard fumé
350 g Riz pour risotto
1 Oignon
1 Chorizo doux
70 cl Eau
1 Cube de bouillon
500 g Moules décongelées
100 g Parmesan
1 càs Origan
Sel
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer oignon, couper lard en gros morceaux et couper chorizo en rondelles.
Stap 2 /6
Pendant le préchauffage en rissolage fort mettre lard. Avant fin du préchauffage (3/4), rajouter oignon et chorizo. Cuire 5 minutes en rissolage fort.
Stap 3 /6
Remettre cuire 5 minutes rissolage moyen.
Stap 4 /6
Ajouter riz, eau, moules et cube de bouillon. Mélanger et fermer cookeo. 10 minutes haute pression.
Stap 5 /6
Ouvrir cookeo; mettre parmesan et origan. 5 minutes en mijotage moyen.
Stap 6 /6
Saler au besoin et servir.








