- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto épinards gorgonzola
Risotto épinards gorgonzola
- Totale tijd 14min
- 5min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
280 g Riz à risotto
1 Échalote
400 g Épinards
40 cl Bouillon de légumes
20 cl Vin blanc
150 g Gorgonzola
60 g Parmesan
Bereiding
Stap 1 /5
Faire revenir l’échalote
Stap 2 /5
Faire cuire les épinards 3 minutes
Stap 3 /5
Ajouter le riz et le bouillon et le vin blanc
Stap 4 /5
Cuisson sous pression 9 minutes
Stap 5 /5
Ajouter le gorgonzola et le parmesan



