- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto de Saint Jacques
Risotto de Saint Jacques
- Totale tijd 50min
- 25min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
15 ml Huile de coco
250 g Riz arborio
150 g Poireaux
150 g Carotte
100 g Oignon
15 g Ail
250 g Noix de Saint Jacques
250 ml Vin blanc
160 ml Bouillon poisson
1 càc Melange cerfeuil, aneth, ciboulette
5 g Persil
Bereiding
Stap 1 /3
Préchauffez la cuve avec l'huile de coco et ajouter le riz en mode dorage jusqu'à ce qu'il devienne translucide
Stap 2 /3
Faire revenir à feu vif les noix de Saint Jacques dans une poêle pendant 10 min
Stap 3 /3
Ajoutez les poireaux, les oignons, les carottes, l'ail, les herbes, les noix de Saint Jacques et l'ensemble du bouillon






