- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto carottes
Risotto carottes
- Totale tijd 29min
- 10minVoorbereidingstijd 
- 19minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Compatibele toestellen (6)
- Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal 
- Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Ontdek het volledige gamma - Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma - 
Ingrediënten
4 personnes
- 2 Carottes 
- 1 Oignon 
- 1 càs Huile 
- 2 pincée Sel 
- 2 pincée Piment d'Espelette 
- 1 Cube de bouillon de légumes 
- 350 g Escalope de poulet 
- 300 g Riz pour risotto 
- 900 ml Eau 
- Parmesan 
Bereiding
Stap 1 /6
Émincer l'oignon et couper en petits morceaux les carottes
Stap 2 /6
Couper la viande en petits morceaux
Stap 3 /6
Mettre l'huile dans la cuve et laisser mijoter l'oignon. Après le préchauffage, ajouter les carottes et la viande. Puis ajouter le cube de légumes.
Stap 4 /6
Ajouter le riz pour risotto. Saler et mettre le piment d'Espelette. Mélanger.
Stap 5 /6
Ajouter l'eau. Et lettre sous pression pendant 15 min.
Stap 6 /6
A la fin de la cuisson, ajouter le parmesan à votre convenance.



