- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto bolognaise
Risotto bolognaise
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz pour risotto
1 Oignon
500 g Viande hachee
1 Gousse d'ail
1 Boite de tomate concassées
1 Demi tube de sauce tomate cuisinée panzani
2 càs Crème fraîche
3 càs Parmesan
700 ml Eau
Sel, poivre
20 g Beurre
Bereiding
Stap 1 /4
Faire revenir l'oignon taillé en dés et l'ail haché avec la viande hachée dans le beurre.
Stap 2 /4
Ajoutez le riz, la boite de tomate et la sauce tomate. Mélangez. Ajoutez l'eau, sel, poivre.
Stap 3 /4
Mettre en cuisson rapide 15 min
Stap 4 /4
Ajoutez 2 cuillères à soupe de crème fraîche et 3 de parmesan. Mélangez. Bon appétit


