- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto bolo
Risotto bolo
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd COOKEO+ CONNECT 6 L CE857800 COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Viande hachée
1 Oignon
5 càs Parmesan
100 g Sauce tomate
1 Cube bouillon volailles
500 g Champignons de Paris
300 g Risotto
1 càs Huile
700 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Couper l'oignon et les champignons
Stap 2 /5
Les faire revenir dans l'huile et ajouter la viande hachée après le préchauffage
Stap 3 /5
Ajouter le cube de volaille et la sauce tomate. Puis remuer
Stap 4 /5
Ajouter l'eau et le risotto. Faire cuire 15 min sous pression.
Stap 5 /5
A la fin de la cuisson, ajouter le parmesan. Remuer.


