- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au potimarron
Risotto au potimarron
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
350 g Riz arborio
1 Potimarron
1 Bouillon de légume
10 cl Vin blanc
2 Échalotes
50 g Noisettes
20 g Beurre
750 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /6
Éplucher et émincer les échalotes. Couper le potimarron, le vider puis le détailler en cubes.
Stap 2 /6
Faire dorer pendant 2 minutes les échalotes émincées et le potimarron en cube avec le beurre
Stap 3 /6
Ajouter ensuite le vin blanc et le riz toujours en mode dorer et pour 2 minutes
Stap 4 /6
Verser dans la cuve l'eau et le bouillon de légumes en cube puis mancer la cuisson sous pression 15 minutes
Stap 5 /6
Pendant ce temps, faire dorer les noisettes dans une poêle et les concasser.
Stap 6 /6
Servir avec les noisettes Optionnel : rajouter du parmesan


