- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto artichaut pesto rosso
Risotto artichaut pesto rosso
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
100 g Riz carnaroli
30 g Oignons pelés et ciselés
1 gousse Ail pelée(s), dégermée(s) et hachée(s)
3 cl Vin blanc
25 cl Bouillon de légumes
20 g Pesto rosso
100 g Coeurs d'artichaut marinés coupés en 2 ou 3
20 g Crème liquide fouettée
1 càs Parmesan
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Hacher les oignons
Stap 3 /8
Hacher l'ail
Stap 4 /8
Verser 1 cs d'huile de la marinade des artichauts dans la cuve.
Stap 5 /8
Cuire oignon et ail 2 min dans la marinade. Ajouter le riz. Mélanger. Ajouter le vin blanc. Laisser évaporer l'alcool.
Stap 6 /8
A évaporation du vin blanc, ajouter le bouillon et le pesto. Saler et poivrer. Mélanger.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Mélanger. Ajouter la crème et les artichauts. Servir avec du parmesan.




