- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Ravioli gorgonzola noix
Ravioli gorgonzola noix
- Totale tijd 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
24 Ravioli farcies (rayon frais)
200 g Petites sommités de brocoli lavées
140 g Gorgonzola (ou roquefort ou bleu)
50 g Magret fumé haché
100 g Echalote pelée et ciselée
230 g Crème fraîche épaisse
60 g Cerneaux de noix hachés
49 cl Bouillon de légumes (ou eau)
2 càs Cerfeuil ou persil lavé et haché
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Compoter les échalotes. Ajouter le magret puis la crème, le gorgonzola et 1/7 du bouillon. Mélanger et débarrasser.
Stap 4 /6
Verser le reste du bouillon. Ajouter les ravioli farcies et le brocoli.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression : 4 min.
Stap 6 /6
Égoutter. Ajouter la sauce, les noix et le cerfeuil.