- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Ragoût de pomme de terre et saucisse de Morteau
Ragoût de pomme de terre et saucisse de Morteau
- Totale tijd 44min
- 10min
Voorbereidingstijd - 34min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
6 Pommes de terre
1 Saucisse de Morteau
1 Kub Or
1 càc Persil déshydraté
1 càc Ail déshydraté
1 càc Thym déshydraté
Sel et poivre
200 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Peler et couper en morceaux les pommes de terre et couper en tranches la saucisse de Morteau sans la peau
Stap 2 /4
Ajouter 2 cuillères à soupe de margarine ou graisse de canard dans la cuve et ajouter vos pommes de terre. Remuer souvent pendant 20min
Stap 3 /4
Ajouter le tranches de saucisse, le persil, l'ail, le thym, le sel et le poivre. Faire dore pendant 10min en remuant.
Stap 4 /4
Ajouter les 200ml d'eau et le Kub Or. Mettre sous pression pendant 4min.








