- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pulled pork ( effiloché de porc)
Pulled pork ( effiloché de porc)
- Totale tijd 1u 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1.3 kg Roti de porc échine
140 g Miel
300 g Ketchup épicé
30 ml Sauce worcestershire
100 ml Sauce soja sucrée
200 ml Eau
20 g Paprika fumé
4 càc Ail en semoule
Bereiding
Stap 1 /4
Mélanger tout les ingrédients (sauf la viande)dans un saladier
Stap 2 /4
Mettre le rôti dans le cookeo. Verser la sauce dessus Mettre en cuisson sous pression 30 minutes
Stap 3 /4
A la fin de la cuisson retourner le rôti puis relancer en cuisson sous pression de nouveau 30 minutes
Stap 4 /4
Sortir la viande sur une assiette(attention ça peut exploser un peu de jus)puis effiloché avec 2 fourchettes. Remettre la viande dans la cuve mélangée à la sauce puis relancer une dernière fois 5 minutes sous pression







