- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulets et légumes au vin rouge
Poulets et légumes au vin rouge
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 cuisses de poulet
100 g de lardons
6 pommes de terre
2 carottes
1 oignon
1 cube de volaille
300 ml de vin rouge
150 ml d'eau
2 càs de farine
1 càs d'huile d'olive
1 bouquet garni
Herbes de provence
Poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Émincer l'oignon et couper les légumes. Émietter le bouillon dans l'eau.
Stap 2 /5
En mode "dorer", ajouter l'huile, l'oignon et le poulet. Faire dorer 5 minutes.
Stap 3 /5
Retourner les cuisses de poulet et ajouter les lardons. Faire dorer encore 5 minutes.
Stap 4 /5
Arrêter le mode dorer puis ajouter le mélange bouillon + eau et la farine et mélanger.
Stap 5 /5
Ajouter tout les autres ingrédients, mélanger, puis cuire en mode "sous pression" pendant 20 minutes.






