- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet Tandoori
Poulet Tandoori
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 gousse D'ail
1 càs D'épices tandoori
1 pot De yaourt nature
200 g De poulet
1 Oignon rouge
0.33 Chou rouge
1 Carotte
1 Citron
0.5 càc De coriandre
Bereiding
Stap 1 /7
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /7
Découper le poulet en cubes de 2cm. Mélanger le avec la moitié du yaourt et les épices tandoori. Saler, poivrer et laisser mariner 10 min.
Stap 3 /7
Badigeonner les naans avec un mélange d’huile de tournesol et l'ail pressé. Les faire rissoler dans la cuve jusqu’à ce qu’ils soient croustillants. Les réserver.
Stap 4 /7
Ajouter le poulet mariné.
Stap 5 /7
Cuisson sous pression.
Stap 6 /7
Mélanger les oignons rouge émincés, le choux rouge, les carottes rapées et le yaourt. Saler, poivrer.
Stap 7 /7
Servir le poulet tandoori accompagné du naan et de salade coleslaw. Parsemez de coriandre et accompagnez d’un quartier de lime.




