- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet rôti et pomme de terre
Poulet rôti et pomme de terre
- Totale tijd 1u 10min
- 15min
Voorbereidingstijd - 55min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Poulet (ou cuisse)
20 cl Bouillons de volaille
1 Oignon
1 Échalote
8 Patate
Épices : paprika, piment doux, basilic, origan
25 g Beurre
2 càs Huile d’olive
3 càs Moutarde à l’ancienne
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /6
Émincé l’oignon et l’échalote
Stap 2 /6
Faire revenir l’oignon et l’échalote dans le beurre
Stap 3 /6
Préparer le mélange d’épices : dans un bol mettre 10g de paprika, 5g de piment, 5g de basilic, 5g d’origan, la moutarde à l’ancienne et l’huile d’olive
Stap 4 /6
Étaler les mélange d’épice sur le poulet, puis saisir le poulet pendant deux minutes par côté
Stap 5 /6
Ajouter le bouillon de volaille et les pommes de terres coupé en gros morceau, lancer la cuisson sous pression (ajuster entre 25 et 35 min en fonction des quantités)
Stap 6 /6
Ouvrir le cookeo et mettre l’extra crisp a 200°C pendant 20 min







