- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet mozzarella
Poulet mozzarella
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g De blanc de poulet
100 g Trio de poivron
20 cl Crème liquide
1 Sachet de soupe knorr tomate et mozzarella
100 ml D’eau
1 Cube knorr ail et persil
180 g De champignons
1 Oignon
Huile d’olive
150 g De mozzarella râpé
500 g De pâte
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
Bereiding
Stap 1 /10
Cuire les pâtes dans un grand volume d’eau avec le temps indiqué
Stap 2 /10
Éplucher l’oignon et coupé en petit morceaux
Stap 3 /10
Dans le cookeo en mode dorer, faire revenir l’oignon avec l’huile d’olive
Stap 4 /10
Ajouter le blanc de poulet coupé en dès, et faire dorer
Stap 5 /10
Ajouter les champignon et les poivrons
Stap 6 /10
Délayer la soupe tomate mozzarella avec la crème liquide et l’eau et ajouter le à la préparation
Stap 7 /10
Ajouter le cube ail et persil émietté, la pincée de sel et poivre et mélanger
Stap 8 /10
Mettre sous pression 5min
Stap 9 /10
Ajouter la mozzarella râpée et mettre 2 min en maintien au chaud
Stap 10 /10
Servir avec les pâtes