- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet moutarde à l'ancienne champignon
Poulet moutarde à l'ancienne champignon
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Filets de poulets
300 g Champignon
2 càs Moutarde à l'ancienne
2 càs Moutarde de Dijon
3 càs Jus de citron
1 càs Huile végétale
Sel poivre
300 g Semoule
150 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre le mode doré. Émincer le poulet et les champignons. Verser l'huile et faire légèrement revenir le poulet.
Stap 2 /4
Arrêter le mode dorer. Ajouter les champignons, les moutardes, le citron et l'eau. Mélanger et mettre en cuisson sous pression pendant 10 minutes.
Stap 3 /4
Préparer la semoule à côté. Mettre autant de semoule que d'eau bouillante et couvrir.
Stap 4 /4
À servir avec la semoule







