- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet en sauce tomate champignon olive
Poulet en sauce tomate champignon olive
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
6 Cuisses de poulet
2 Gros oignons
2 Gousses d ail
1 Gimgembre râpé
2 Pincés de Poivre sichuan
25 cl De vin blanc
2 Bouillon cube de poulet
200 g Chanterelles ou champignon de paris
200 g Olive verte
500 g De coulis de tomate
1 càs De maizena
Bereiding
Stap 1 /4
Faire revenir les cuisses de poulet coupes en deux dans un peud huile jusqu à ce qu ils soient dorés
Stap 2 /4
Enlever le poulet et faire revenir les oignons coupés en lamelles et l ail haché
Stap 3 /4
Rajouter le poulet et tout les autres ingrédients sauf la maizena
Stap 4 /4
Rajouter un peu de maizena







