- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet champignons crème fraîche
Poulet champignons crème fraîche
- Totale tijd 26min
- 10min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
5 personnes
1 kg filet de poulet
1 sachet de riz
2 briques de crème fraiche liquide
400 g champignons de paris
sel
poivre
1 cube de volaille
beurre
30 cl eau
Bereiding
Stap 1 /5
Mettre une noisette de beurre dans la cuve Pendant qu'il fond, couper en morceaux les filets de poulet et les ajouter à la cuve Saler, poivrer
Stap 2 /5
Ensuite ajouter 30cl d'eau, le bouillon cube et le riz
Stap 3 /5
Puis mettre à haute pression durant 10min
Stap 4 /5
Ajouter les deux pots de crème fraiche liquide et les champignons
Stap 5 /5
Laisser en maintien au chaud 5min







