- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet à la crème champignon avec son riz
Poulet à la crème champignon avec son riz
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1 kg Escalope de poulet
400 g Riz
1 Oignon
75 cl D'eau
1 Bouillon de poule
30 cl Creme
2 Boîte de champignon de paris
Bereiding
Stap 1 /3
Faire revenir l'oignon émincé et le poulet. Rajoutez les champignons.
Stap 2 /3
Une fois le tout saisi rajoutez le riz cru, l'eau et le bouillon de poule, sel et poivre. Mettre l'appareil en cuisson sous pression.
Stap 3 /3
Finir en rajoutant la crème et bien mélanger. Il reste plus qu'à servir.







