- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pommes de terre au reblochon
Pommes de terre au reblochon
- Totale tijd 17min
- 10min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
700 g de pommes de terre
2 càs d’huile
1 oignons
15 cl de bouillon de poule
1 càs de beurre
3 tranches de reblochons
15 cl de crème fraîche semi-épaisse
Bereiding
Stap 1 /7
Couper les pommes de terre en petits cubes
Stap 2 /7
Mettre l´huile, les pommes de terre, les oignons et le beurre dans la cuve
Stap 3 /7
Faire dorer pendant 5 minutes en remuant doucement
Stap 4 /7
Ajouter le bouillon de poule et mélanger
Stap 5 /7
Vous pouvez rajouter un peu d’eau si le code erreur apparaît. Cuisson sous pression pendant 7 minutes
Stap 6 /7
Ajouter la crème fraîche et les tranches de reblochon coupées en dés
Stap 7 /7
Maintenir au chaud pendant 10 minutes. Mélangez avant de servir Bon appétit !






