- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pomme de terre olive viande haché
Pomme de terre olive viande haché
- Totale tijd 25min
- 5min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
170 g Olives verte dénoyauté
400 g Champignons de paris
6 Steaks haché
6 Pommes de terre
1 Cube bouillons de volaille
2 càs D’huile d’olive
2 Oignons
Herbe de Provence
500 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Faite dorer les champignons les oignons et les steaks haché émietter (si vous avez acheter des steaks entier, émiettez les) dans l’huile d’olive
Stap 2 /4
Pendant que ça dore, épluchez et coupez vos pomme de terres en dés .
Stap 3 /4
Ajouter les pomme de terres et faire les dorer aussi 2 minutes .
Stap 4 /4
En fin de cuissons, arrêter le mode « dorer » et ajouter vos olives ainsi que votre bouillons de volaille (mélanger à 500ml d’eau)les herbes de Provence et mettez le sous pressions pendant 17 min.







