- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pomme de terre la crème
Pomme de terre la crème
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Pomme de terre
200 g Lardons
1 Oignons
1 Échalote
450 ml Eau
2 càc Maïzena
1 Bouillon de boeuf
1 boîte Petite boite de champignon
1 càs Herbe de provence
20 cl Crème fraiche liquide
2 cl Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher et couper les pommes de terre en 4 Émincer l'oignon et l'échalote
Stap 2 /4
Faire rissoler l'oignon et l'échalote dans l'huile d'olive quelques minutes puis ajouter les lardons
Stap 3 /4
Ajouter les pommes de terre avec l'herbe de Provence mélanger faire rissoler
Stap 4 /4
Diluer la maïzena dans l'eau, Mettre dans la cuve Ajouter la crème et émietter le cube de bœuf dans la cuve Ajouter les champignons Bien mélanger Cuire sous pression 7 minutes








