- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poisson Tikka Masala
Poisson Tikka Masala
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
300 g Lieu noir (ou autre poisson)
1 Yaourt nature
1 càs Mélange Tikka Masala
1 Oignon
2 càs Concentré de tomates
200 g Pulpe de tomates
10 cl Crème
1 Gousse d'ail
Bereiding
Stap 1 /5
Mettre les épices dans le yaourt et mélanger. Badigeonner le poisson et laisser mariner le temps de préparer les autres ingrédients.
Stap 2 /5
Émincer l'oignon et l'ail.
Stap 3 /5
Dorer les oignons et l'ail. Ajouter le concentré de tomates.
Stap 4 /5
Faire revenir le poisson mariné avec les oignons.
Stap 5 /5
Ajouter la pulpe de tomate et la crème. Assaisonner. Mettre sous pression.




