- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pois chiches kombu
Pois chiches kombu
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Pois chiches secs trempés 12 heures
1 Algue kombu
1 Petit oignon pelé et haché
3 brin Persil frais ciselé
10 brin Ciboulette ciselée
3 càs Huile d’olive
3 càs Vinaigre de cidre
3 càs Miel liquide
70 cl Eau
Sel
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Faire tremper l'algue kombu dans un bol d'eau froide pendant 10 min. L'émincer finement.
Stap 3 /5
Verser les pois chiches et l'algue effilochée en fines lanières dans la cuve. Ajouter l'eau froide.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Laisser refroidir. Ajouter le miel, l'huile, le vinaigre, l'oignon et les herbes. Servir.