- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pois chiches kombu
Pois chiches kombu
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
175 g Pois chiches secs trempés 12 heures
0.5 Algue kombu
0.5 Petit oignon pelé et haché
2 brin Persil frais ciselé
5 brin Ciboulette ciselée
1.5 càs Huile d’olive
1.5 càs Vinaigre de cidre
1.5 càs Miel liquide
35 cl Eau
Sel
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Faire tremper l'algue kombu dans un bol d'eau froide pendant 10 min. L'émincer finement.
Stap 3 /5
Verser les pois chiches et l'algue effilochée en fines lanières dans la cuve. Ajouter l'eau froide.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Laisser refroidir. Ajouter le miel, l'huile, le vinaigre, l'oignon et les herbes. Servir.






