- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Paupiettes de veau, carottes, champignons à la crème
Paupiettes de veau, carottes, champignons à la crème
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
8 Paupiettes de veau
1 Oignon
250 g Champignons
3 Carottes
150 ml Fond de veau
Sel poivre
4 càs Crème fraiche
1 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /4
5 mn : En mode dorer, faire revenir dans 1 cuillère d'huile d'olive, l'oignon émincé et les paupiettes. Laisser dorer puis retirer la viande.
Stap 2 /4
Faire alors revenir 3 mn les champignons grossièrement émincés et les carottes en épaisses rondelles. Remettre ensuite les paupiettes. Saler. Poivrer. Mélanger le tout.
Stap 3 /4
Ajouter 150 ml de fond de veau et passer en mode cuisson sous pression 10mn.
Stap 4 /4
En fin de cuisson, vider un peu de jus de cuisson avant d'ajouter quelques cuillères de crème fraîche. Purée réalisée séparément.







