- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Patates douces rôties et crème acidulée
Patates douces rôties et crème acidulée
- Totale tijd 38min
- 5min
Voorbereidingstijd - 33min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
3 Patates douces
Sel, poivre
2 càs Paprika fumé
3 càs Huile d'olive
4 càs Crème epaisse
1 càc Vinaigre de citron ou de vin
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher, laver et couper les patates douces en rondelles de 1 cm environ. Les sécher avec du papier absorbant.
Stap 2 /4
Mettre les rondelles de patates douces dans la cuve du cookeo. Ajouter le paprika, le sel, le poivre et l'huile d'olive et mélanger le tout.
Stap 3 /4
Ajouter le couvercle extra crisp et faire cuire en mode 3 pendant 33 minutes en remelangeant à mi-cuisson.
Stap 4 /4
Mélanger la crème et le vinaigre. Saler et poivrer si vous le souhaiter. On peut ajouter des herbes fraîches ou des épices. Servir avec les patates douces.







