- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pasulj (cassoulet)
Pasulj (cassoulet)
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g Haricots secs
1.5 Eau
1 Sachet d'épices à cassoulet (pasulj)
2 Carottes
200 g Viandes
Bereiding
Stap 1 /6
Faire tremper les haricots secs quelques heures (6 heures min)
Stap 2 /6
Faire bouillir 2 min les haricots dans le cookeo et vider l'eau puis la remplacer avec environ 1 litre et demi d'eau à plus en fonction de la quantité souhaitée de sauce finale.
Stap 3 /6
Éplucher, laver, couper les en rondelles et les ajouter au cookeo
Stap 4 /6
Ajouter la viande coupé en morceaux.
Stap 5 /6
Lancer la cuisson sous pression 25 minutes.
Stap 6 /6
Mélanger les épices à pasulj que vous trouverez dans les épiceries balkaniques avec 200 ml d'eau et ajouter dans le cookeo et lancer un mijotage doux



