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Pannacotta au citron
- Totale tijd 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
15 Bêtises de Cambrai (saveur citron)
3 Feuilles de gélatine
40 cl Crème liquide
22.5 cl Lait
Bereiding
Stap 1 /3
Faites tremper les feuilles de gélatine dans un bol d'eau froide pendant 10min.
Stap 2 /3
Pendant ce temps, versez la crème, le lait et les bêtises de Cambrai dans la cuve du Cookeo et faites fondre les bonbons en remuant sans arrêt en mode "dorer".
Stap 3 /3
Retirez la cuve du Cookeo, puis incorporez la gélatine égouttée et mélangez bien afin de la dissoudre complétement. Versez la préparation dans des verrines et réservez au frais au moins 2h.






