- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pain d'chien (pudding)
Pain d'chien (pudding)
- Totale tijd 1u 20min
- 20min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
250 g Pain rassis
500 ml Lait
75 g Cassonade
2 Œufs
20 g Raisins secs
Rhum brun
Bereiding
Stap 1 /6
Couper le pain en petits morceaux et le faire tremper dans le lait tiédi pendant 1 heure.
Stap 2 /6
Faire macérer les raisins secs dans le rhum pendant 1 heure.
Stap 3 /6
Bien malaxer le pain pour en faire un mélange homogène.
Stap 4 /6
Ajouter le reste des ingrédients et malaxer encore.
Stap 5 /6
Beurrer le moule.
Stap 6 /6
Cuire 60 minutes à 180°C avec l'Extra-Crisp.






