- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Orzo façon risotto, burrata
Orzo façon risotto, burrata
- Totale tijd 19min
- 15min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Ail
2 Oeuf
40 g Parmesan râpé
1 càc Thym frais haché
250 g Pâtes orzo sèches
46 cl Bouillon de légumes
Sel
20 g Beurre
40 g Jeunes pousses d'épinards frais
80 g Petit pois frais
80 g Prosciutto
80 g Burrata
4 càc Basilic
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Hacher l'ail.
Stap 3 /6
Fouetter ensemble l'œuf, le parmesan, l’ail, et le thym dans un grand bol. Réserver.
Stap 4 /6
Mettre l'orzo et le bouillon de légumes dans la cuve. Saler, poivrer. Mélanger.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression
Stap 6 /6
Ajouter la préparation par-dessus, mélanger rapidement. Ajouter le beurre, les légumes et mélanger pour réchauffer.