- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Ojja Merguez
Ojja Merguez
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (17)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Grameez CE859800 Intelligente hogedruk multicooker - 6 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerde keukenweegschaal COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
3 Tomates
2 Poivrons
2 Piments
4 Œufs
2 càs Huile d’olive
3 càc Tabel
3 càs Tomate concentré
Sel, poivre
2 Gousses d’ail
Harissa
6 Merguez
100 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Verser l’huile d’olive dans la cuve. Faire chauffer en mode dorer la tomate concentré avec l’harissa, l’ail écrasé. Mettre les merguez coupées en tronçons. Ajoutez un peu d’eau. Saler, poivrer. Mettre le tabel. Bien mélangé.
Stap 2 /4
Couper les tomates, les poivrons et les piments en petits morceaux. Les ajouter et Mettre en Cuisson sous pression pour 5 min.
Stap 3 /4
Repasser en mode cuisson douce. Ajouter les œufs sans mélanger pour ne pas les casser.
Stap 4 /4
Servir et déguster avec du pain.