- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Moelleux aux pommes nappage caramel beurre salé
Moelleux aux pommes nappage caramel beurre salé
- Totale tijd 55min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
2 Oeufs
3 Pommes
100 g Farine
75 g Beurre fondu
1 Sachet de levure chimique
75 g Sucre
Caramel liquide beurre salé
Beurre pour beurrer le moule
250 ml Eau
Film cuisson
Accessoires
Moule à gâteau
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez, évidez et coupez en petits morceaux les pommes
Stap 2 /4
Mélangez le beurre fondu, le sucre, les œufs puis ajoutez la levure, la farine et les morceaux de pomme
Stap 3 /4
Beurrez le moule. Mettre le caramel liquide au fond, une fine couche sur le fond du moule. Verser la préparation dans le moule et filmer le moule
Stap 4 /4
Mettre 250ml d'eau dans la cuve, placer le panier vapeur puis le moule dans le panier vapeur. Mettre sous pression 45 minutes





